BIJ GABRIËLS MAAK JIJ HET VERSCHIL

Bij Gabriëls Elektro maak jij als specialist in elektrotechniek het verschil. Hier komen al jouw skills volledig tot hun recht bij prachtige projecten, en krijg jij de waardering die je verdient. Met daar bovenop prima voorwaarden, fantastische opdrachten en collega's die zich hard voor je maken.

WERK WAAR JE
ENERGIE VAN KRIJGT

Gabriëls is meer dan een werkgever. Dit is de naam die zich onderscheid, met werk waar je vol trots je vrienden over vertelt. Wij zijn een organisatie die je prima voorwaarden biedt om voor aan de slag te gaan. Met fantastische mooie opdrachten, eersteklas gereedschappen en stoere werkkleding. Daar krijg je met recht energie van. 

We snappen dat in de elektrotechniek het werk ligt voor het oprapen. En dat jij misschien al bij een prima werkgever zit. De vraag is: waar zit jij het lekkerst op je plek? Bij Gabriëls Elektro maak jij daadwerkelijk het verschil. Omdat je ons met jouw skills, én als persoon aanvult. Dat waarderen we! Kom jij bij ons aan de slag?

OPEN SOLLICITATIE

We zoeken collega's onder andere elektromonteurs, werkvoorbereiders en een tekenaar. We werken hard met eensgezinde collega's. We zijn een trotse club, waar jij onderdeel van kunt zijn. Je bent welkom. Samen maken we het verschil.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP