ONZE MENSEN

WIJ ZIJN BIJZONDER TROTS OP
ONZE MENSEN

We hebben hier vier kapiteins op een schip, met elk hun eigen rol. Wij ondersteunen het reilen en zeilen van de organisatie. We komen allemaal van de werkvloer en voelen onszelf het beste thuis in een huiselijke sfeer. Bij de directie staan alle neuzen dezelfde kant op. Dat geeft rust en werkt door in de rest van het bedrijf. Het kan nog zo druk zijn, maar de rust kunnen bewaren en de dingen achter elkaar doen, daar gaat het om. 

Wij hebben hier een sfeer gecreëerd, die we uitstralen met al onze mensen. Je voelt dat je hier in een warm nest terechtkomt. We zorgen goed voor onze mensen, iedereen is open naar elkaar. Het geeft ontzettend veel energie als we leerlingen zien uitgroeien tot monteur of hoofdmonteur. Op gereedschappen en materialen bezuinigen we niet; die moeten perfect zijn, anders kun je niks maken. We dagen je uit om de sfeer te komen proeven. Reken maar dat je niet meer weg wilt!

Rik
Hoofdmonteur
“4 jaar geleden kwam ik als leerling monteur binnen bij Gabriëls. Inmiddels werk ik alweer één jaar als hoofdmonteur en volg ik ook nog de opleiding ‘Technicus’ op niveau 4. Mijn werk is uitdagend en afwisselend omdat je met heel veel verschillende mensen te maken hebt en ik moet zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Binnen Gabriëls wordt er goed naar je geluisterd, als je bijvoorbeeld gereedschap nodig hebt dan wordt dat meteen geregeld. De verschillende activiteiten en borrels zorgen ervoor dat je alle collega’s goed leert kennen. Dat is belangrijk, omdat je de collega’s die op kantoor of op andere projecten werken, niet dagelijks tegenkomt. En we moeten wel samenwerken. Op kantoor worden de projecten namelijk uitgedacht en op de bouw worden ze vervolgens uitgevoerd. We hebben elkaar dus nodig om mooie resultaten neer te zetten. Het is fijn om te merken dat alle collega’s net zoveel plezier hebben in hun werk als ik.”
Rik
Robin
Leerling monteur
“Vorig jaar ben ik begonnen als leerling monteur bij Gabriëls. In eerste instantie was ik gestart met een andere opleiding, maar dat beviel me niet. Gelukkig kreeg ik de kans om hier stage te lopen, en na slechts een maand besloot ik om over te stappen naar de opleiding tot elektromonteur. Op dit moment werk ik mee aan een project voor een middelbare school, maar ik heb ook de kans gehad om te werken op een schietfaciliteit. Dit werk brengt je dus echt naar bijzondere plekken, en dat maakt het extra interessant. Ik werk momenteel samen met een hoofdmonteur, die leert mij de kneepjes van het vak. We zijn allebei nog relatief jong, dus het maakt me trots dat het project zo vlekkeloos verloopt. Voor mij zit de grootste uitdaging in het bedenken van creatieve oplossingen als zich problemen voordoen. Bijvoorbeeld, als kabels niet goed zijn getrokken, moet je zelf nadenken over hoe je dat op de slimste manier kunt oplossen. De sfeer op de bouw is altijd goed, dan motiveert om lekker door te werken. Bij Gabriëls kom je echt binnen bij een gezellige club en als je leergierig bent en van hard werken houdt, ben je hier zeker aan het juiste adres.”
Duncan
Leerling monteur
“Ik ben werkzaam als leerling monteur en hoop binnenkort mijn opleiding af te ronden. Het mooie aan Gabriëls is dat ze altijd hun beloftes nakomen. Toen ik solliciteerde, vertelden ze me dat ze snel zouden laten weten of er plek voor me was bij een project. En jawel, nog geen twee uur later kreeg ik al een telefoontje dat ik kon beginnen! Inmiddels heb ik heel wat gezellige borrels, teamuitjes en activiteiten mogen meemaken. Samen met de collega’s voelt het echt als een familie. Ik hou niet van stilzitten, dus ik geniet ervan om fysiek bezig te zijn en daarom past het elektrovak ook zo goed bij mij. Wat ik echt fascinerend vind is dat de projecten letterlijk in de grond beginnen en dat je uiteindelijk ziet hoe zo’n groot gebouw langzaam vorm krijgt. De dagen op de bouw vervelen nooit. Lekker met z’n allen gezellig koffie drinken, uiteraard ook hard werken en vooral veel flauwe grappen maken. Ja, want bij Gabriëls wordt zeker veel gelachen.”
Rens
Hoofdmonteur
“Al 12 jaar werk ik bij Gabriëls, inmiddels als hoofdmonteur. Dat betekent dat ik zelfstandig projecten draai en het team op locatie aanstuur. Bijzonder, omdat ik in eerste instantie niet de ambitie had om hoofdmonteur te worden. Binnen Gabriëls zagen ze die potentie wel en hebben ze me gestimuleerd om toch eens te proberen om als hoofdmonteur aan de slag te gaan. En dat bevalt super goed dus ik ben blij dat ik die kans gekregen heb. Inmiddels werk ik op projecten door het hele land. Dat betekent ’s ochtends lekker vroeg vertrekken, naar de carpoolplaats rijden om mijn collega’s op te halen en dan samen door naar de bouw. De afwisseling vind ik het leukst. Ik werk nu op een heel groot project, maar als ik hierna op een kleiner project zou willen werken dan kijken ze binnen Gabriëls altijd wat er mogelijk is. Ik vind het ook fijn dat ik de vrijheid krijg om mijn eigen agenda te bepalen. Als ik volgende week een dagje vrij wil en ik zie dat dit qua planning kan, dan kan ik dat gewoon regelen. Ze vertrouwen er binnen Gabriëls op dat je altijd zorgt dat het werk af is. Maar het belangrijkste is de sfeer onderling, samen met mijn collega’s maken we van iedere werkdag een feest.”
Fawzi
Werkvoorbereider
“Ik ben pas net gestart bij Gabriëls Elektro. Maar ik merkte tijdens de sollicitatie al dat dit een fijne club is. Ik sprak hierin al uit dat ik snel wilde beginnen met doorstuderen en ik voelde meteen support. Sommige bedrijven doen alsof ze open staan voor ontwikkeling maar willen uiteindelijk niet in je investeren. Bij Gabriëls is dat gelukkig niet aan de orde, volgend jaar start ik met een hbo-opleiding. In de tussentijd werk ik als werkvoorbereider. Ik maak een indicatie van wat er allemaal nodig is voor een project en doe een grove calculatie. Het is geweldig om te zien hoe mijn werkzaamheden uiteindelijk bijdragen aan het grotere geheel. Soms zijn de opdrachten best complex, als we het met z’n allen dan toch voor elkaar krijgen dan is dat top. De werksfeer maakt het helemaal af. Je wordt hier gewaardeerd voor wie je bent en wat je kunt. En je krijgt de kans om stappen te maken. Dus als je wilt doorgroeien dan moet je bij Gabriëls zijn.”
Fawzi
Edwin
Magazijn medewerker
Ik ben al 23 jaar in dienst bij Gabriëls Elektro. Ik heb 9 jaar in de buitendienst gewerkt als monteur en werk inmiddels als magazijn medewerker. De tijden zijn veranderd en je moet met deze technische ontwikkelingen mee. Maar door bijscholing en door het gewoon te doen lukt dat wel. En we werken nu zoveel efficiënter en slimmer dan vroeger. Mijn grootste doel in mijn werk is het ontzorgen van de monteur. Door mijn technische kennis kan ik altijd meedenken. Ik vind het fantastisch dat ik een bijdrage mag leveren aan hele grote projecten. Dat ik daar een klein onderdeeltje van ben, dat is echt mooi. Soms moet je daarbij creatief zijn, elke situatie is weer anders en je moet per situatie kunnen bedenken wat er nodig is. Dat houdt het werk echt uitdagend. Als een project soepel verloopt en een monteur kan weer aan de slag omdat ik de juiste materialen snel kan leveren dan is dat natuurlijk helemaal top. Maar we doen het echt samen. Samen zijn we Gabriëls en samen maken we het bedrijf. Gabriëls is echt een ‘no-nonsense’ bedrijf. Een mooie club mensen bij elkaar, die elkaar scherp houden maar die elkaar ook echt vertrouwen. Want alleen zo kom je tot het beste resultaat. Tja.. Gabriëls, dat voelt gewoon goed
Rik
Miriam
Fawzi
Miriam
Miriam
Administratief medewerker
“Als administratief medewerker bij Gabriëls ben ik onder andere verantwoordelijk voor het boeken van inkoopfacturen, het regelen van alle administratie en papieren rondom inleners, het controleren van uren en het notuleren in vergaderingen. Verder weten mijn collega’s me altijd wel te vinden als ze het druk hebben en ik kleine taken van ze kan overnemen. Dat vind ik alleen maar leuk, dat houdt mijn werk lekker afwisselend. Ik loop al best een tijd mee bij Gabriëls, de automatisering van de afgelopen jaren heeft mijn werk een stuk makkelijker en efficiënter gemaakt en ik heb me altijd heel erg gewaardeerd gevoeld. Ook de sfeer is trouwens altijd hetzelfde gebleven. Collega’s die nieuw zijn, worden meteen in de groep opgenomen. En hoewel er veel grappen worden gemaakt, zijn mijn collega’s er ook voor je als het even minder goed met je gaat. De klik die we onderling hebben, daar krijg ik enorm veel energie van. De meeste collega’s binnen Gabriëls, zijn vaak een stuk jonger dan ik. Maar daar heb ik geen moeite mee. Tijdens de borrels of barbecues ben ik vaak degene die sluit, zelfs al neem ik me voor om vroeg naar huis te gaan.”
Rick
Werkvoorbereider Service
Als werkvoorbereider Service houd ik me bezig met het voorbereiden van de kleinere werkzaamheden. Het is daarbij belangrijk dat ik heel gedetailleerd uitwerk wat nodig is voor het project. Het werk is super afwisselend. Je weet nooit wat de dag gaat brengen. Belt er namelijk iemand met een probleem, dan schuif je al het andere werk aan de kant en probeer je dat eerst op te lossen. Mijn werkdag is geslaagd als dat snel is gelukt. Omdat ik op de kleinere projecten werk, werk ik met heel veel verschillende mensen tegelijk, dat vind ik prettig. In de vijf jaar dat ik voor Gabriëls werk, heb ik gewerkt als leerling-monteur, toen monteur en nu als werkvoorbereider. Deze snelle groei had ik bij een ander bedrijf waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen. De overgang van 40 uur buiten naar 40 uur binnen werken, is soms best groot. Gelukkig mag ik nog af en toe naar de bouw om het eindresultaat te bekijken. Ook is er ruimte voor bijvoorbeeld cursussen, zo ga ik binnenkort de cursus KNX programmeren volgen. Bij Gabriëls kijken ze naar je kwaliteiten en spelen daar op in. Als je iets anders wilt, dan kijken ze altijd wat er mogelijk is. Successen worden samen gevierd en extra personeelsactiviteiten zoals samen naar Paaspop, een bouwvakborrel of kerstborrel maken het natuurlijk helemaal af.
Bas
calculator
“Ik ben begonnen op de bouw maar ik wilde verder gaan studeren. Toen heb ik een HIT-opleiding gedaan en ben uiteindelijk op calculatie beland. Ik vind het mooi om te doen. Je moet met van alles rekening houden. Als er een project binnenkomt en ik kijk het door, dan zie ik een leuke uitdaging om mee aan de gang te gaan, lekker gas erop. Als ik dan een halve dag sta te tellen en zie of het gaat kloppen, dan geeft dat superveel energie. Op het moment dat ik begin lopen er nog vergunningen, als je dan uiteindelijk een pand ziet verrijzen, dat is hartstikke mooi. De sfeer hier onderling is ook zo geweldig, het respect voor elkaar is hier top. Het mooiste voorbeeld is wellicht de leiding, die loopt nooit met stropdas. Je bent wie je bent en hier mag je zijn wie je wil zijn.”
Sjouke
tekenaar/engineer
“Ik teken de complete elektrische installatie van huizen, kantoren en utiliteit. Mijn werkplek lijkt rommelig, er gebeurt daar een hoop. Ik werk met twee monitoren en met twee muizen tegelijk: een voor het ontwerpen, de andere voor het tilten en draaien in 3D. Thuis speel ik veel videogames, hier lijkt het werk soms net op gamen. Af en toe is het een behoorlijke puzzel vol leidingen, verlichtingspunten en schakelkasten. Als ik uiteindelijk op de bouw ga kijken en zie dat alles precies functioneert zoals bedoeld, dan krijg ik daar écht kippenvel van. Ik heb echt hart voor dit werk. Natuurlijk moet er overal hard gewerkt worden, maar hier is ook ruimte voor ontspanning en lol. Het omvat hier gewoon alles.”
Bart
Werkvoorbereider
“Dit is een baan vol verantwoordelijkheid en variatie, met projecten om trots op te zijn en geweldige collegialiteit. Als werkvoorbereider bekijk ik hoe een installatie eruit moet zien en doe ik calculaties. Voor mij is het de techniek die erachter zit die het interessant maakt. Ik werk aan veel projecten en uitzoeken is echt mijn ding. Op locatie bekijk ik samen met een projectleider hoe alles loopt. Elk project is bijzonder op zijn eigen manier. Als ik van monteurs en projectleiders hoor dat het allemaal goed gegaan is, dan krijg ik daar energie van. Als je begint met een leeg pand, en wat je bedacht hebt daar wordt uitgevoerd en allemaal functioneert zoals jij bedacht hebt, dan geeft dat energie. Ik zit hier perfect op mijn plek. Waarom zou je dan nog ergens anders gaan werken?”
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Op dit moment hebben we 10 openstaande vacatures