ONZE MENSEN

WIJ ZIJN BIJZONDER TROTS OP
ONZE MENSEN

We hebben hier vier kapiteins op een schip, met elk hun eigen rol. Wij ondersteunen het reilen en zeilen van de organisatie. We komen allemaal van de werkvloer en voelen onszelf het beste thuis in een huiselijk sfeer. Bij de directie staan alle neuzen dezelfde kant op. Dat geeft rust en werkt door in rest van het bedrijf. Het kan nog zo druk zijn, maar de rust kunnen bewaren en de dingen achter elkaar doen, daar gaat het om. 

Wij hebben hier een sfeer gecreëerd, die we uitstralen met al onze mensen. Je voelt dat je hier in een warm nest terechtkomt. We zorgen goed voor onze mensen, iedereen is open naar elkaar. Het geeft ontzettend veel energie als we leerlingen zien uitgroeien tot monteur of hoofdmonteur. Op gereedschappen en materialen bezuinigen we niet; die moeten perfect zijn, anders kun je niks maken. We dagen je uit om de sfeer te komen proeven. Reken maar dat je niet meer weg wilt!”

Duncan
Leerling monteur
“Ik ben werkzaam als leerling monteur en hoop binnenkort mijn opleiding af te ronden. Het mooie aan Gabriëls is dat ze altijd hun beloftes nakomen. Toen ik solliciteerde, vertelden ze me dat ze snel zouden laten weten of er plek voor me was bij een project. En jawel, nog geen twee uur later kreeg ik al een telefoontje dat ik kon beginnen! Inmiddels heb ik heel wat gezellige borrels, teamuitjes en activiteiten mogen meemaken. Samen met de collega’s voelt het echt als een familie. Ik hou niet van stilzitten, dus ik geniet ervan om fysiek bezig te zijn en daarom past het elektrovak ook zo goed bij mij. Wat ik echt fascinerend vind is dat de projecten letterlijk in de grond beginnen en dat je uiteindelijk ziet hoe zo’n groot gebouw langzaam vorm krijgt. De dagen op de bouw vervelen nooit. Lekker met z’n allen gezellig koffie drinken, uiteraard ook hard werken en vooral veel flauwe grappen maken. Ja, want bij Gabriëls wordt zeker veel gelachen.”
Rens
Hoofdmonteur
“Al 12 jaar werk ik bij Gabriëls, inmiddels als hoofdmonteur. Dat betekent dat ik zelfstandig projecten draai en het team op locatie aanstuur. Bijzonder, omdat ik in eerste instantie niet de ambitie had om hoofdmonteur te worden. Binnen Gabriëls zagen ze die potentie wel en hebben ze me gestimuleerd om toch eens te proberen om als hoofdmonteur aan de slag te gaan. En dat bevalt super goed dus ik ben blij dat ik die kans gekregen heb. Inmiddels werk ik op projecten door het hele land. Dat betekent ’s ochtends lekker vroeg vertrekken, naar de carpoolplaats rijden om mijn collega’s op te halen en dan samen door naar de bouw. De afwisseling vind ik het leukst. Ik werk nu op een heel groot project, maar als ik hierna op een kleiner project zou willen werken dan kijken ze binnen Gabriëls altijd wat er mogelijk is. Ik vind het ook fijn dat ik de vrijheid krijg om mijn eigen agenda te bepalen. Als ik volgende week een dagje vrij wil en ik zie dat dit qua planning kan, dan kan ik dat gewoon regelen. Ze vertrouwen er binnen Gabriëls op dat je altijd zorgt dat het werk af is. Maar het belangrijkste is de sfeer onderling, samen met mijn collega’s maken we van iedere werkdag een feest.”
Fawzi
Werkvoorbereider
“Ik ben pas net gestart bij Gabriëls Elektro. Maar ik merkte tijdens de sollicitatie al dat dit een fijne club is. Ik sprak hierin al uit dat ik snel wilde beginnen met doorstuderen en ik voelde meteen support. Sommige bedrijven doen alsof ze open staan voor ontwikkeling maar willen uiteindelijk niet in je investeren. Bij Gabriëls is dat gelukkig niet aan de orde, volgend jaar start ik met een hbo-opleiding. In de tussentijd werk ik als werkvoorbereider. Ik maak een indicatie van wat er allemaal nodig is voor een project en doe een grove calculatie. Het is geweldig om te zien hoe mijn werkzaamheden uiteindelijk bijdragen aan het grotere geheel. Soms zijn de opdrachten best complex, als we het met z’n allen dan toch voor elkaar krijgen dan is dat top. De werksfeer maakt het helemaal af. Je wordt hier gewaardeerd voor wie je bent en wat je kunt. En je krijgt de kans om stappen te maken. Dus als je wilt doorgroeien dan moet je bij Gabriëls zijn.”
Fawzi
Edwin
Magazijn medewerker
Ik ben al 23 jaar in dienst bij Gabriëls Elektro. Ik heb 9 jaar in de buitendienst gewerkt als monteur en werk inmiddels als magazijn medewerker. De tijden zijn veranderd en je moet met deze technische ontwikkelingen mee. Maar door bijscholing en door het gewoon te doen lukt dat wel. En we werken nu zoveel efficiënter en slimmer dan vroeger. Mijn grootste doel in mijn werk is het ontzorgen van de monteur. Door mijn technische kennis kan ik altijd meedenken. Ik vind het fantastisch dat ik een bijdrage mag leveren aan hele grote projecten. Dat ik daar een klein onderdeeltje van ben, dat is echt mooi. Soms moet je daarbij creatief zijn, elke situatie is weer anders en je moet per situatie kunnen bedenken wat er nodig is. Dat houdt het werk echt uitdagend. Als een project soepel verloopt en een monteur kan weer aan de slag omdat ik de juiste materialen snel kan leveren dan is dat natuurlijk helemaal top. Maar we doen het echt samen. Samen zijn we Gabriëls en samen maken we het bedrijf. Gabriëls is echt een ‘no-nonsense’ bedrijf. Een mooie club mensen bij elkaar, die elkaar scherp houden maar die elkaar ook echt vertrouwen. Want alleen zo kom je tot het beste resultaat. Tja.. Gabriëls, dat voelt gewoon goed
Koen
Hoofdmonteur
“Als hoofdmonteur ben ik degene die het project draait en eindbeslissingen neemt. Ik start de bouw op, leg de leidingen door een fundering heen en zit bij de vergaderingen met uitvoerders. Elk project heeft zijn eigen ding wat het bijzonder maakt. Ik heb een project in een oud klooster gedaan, dat was technisch een bijzonder pand. Daar maakte ik dingen die ik nooit maakte, bij muren van wel een meter dik. Of medische ruimtes, waar alles heel nieuw en speciaal aanvoelt. Elk project is stuk voor stuk mooi. Het is elke keer wat anders en met veel variëteit. Complimenten van een opdrachtgever maken het speciaal, die zijn soms echt heel enthousiast en daar krijg je wel energie van! Je krijgt hier dan ook goed de tijd om iets moois te maken, de kans om te groeien en om zelf een project te draaien. De sfeer is hier dan ook altijd vriendschappelijk. Het is net een grote familie, met de rare ooms en de leuke neven.”
Thijs
Leerlingmonteur
“Ik ben nu hulpmonteur in opleiding, en werk voornamelijk aan woningen en utiliteit. Daar doe ik zo’n beetje alles: wanddozen in de muur bevestigen, leidingen aanleggen, controleren. Ik zit hier sinds een jaar en heb veel geleerd, dat gaat heel vlug. Het is hier erg tof en daar krijg ik wel energie van. Het werk is leuk, vooral als je met een paar jonge gasten op pad bent. Dan voelt het minder als werk. Je kunt hier lekker je ding doen en als leerling krijg ik goede begeleiding. De sfeer hier maakt echt het verschil. Ik ken nu de mensen, kan lekker mezelf zijn en wil hier graag blijven.”
Fawzi
Rick
Werkvoorbereider Service
Als werkvoorbereider Service houd ik me bezig met het voorbereiden van de kleinere werkzaamheden. Het is daarbij belangrijk dat ik heel gedetailleerd uitwerk wat nodig is voor het project. Het werk is super afwisselend. Je weet nooit wat de dag gaat brengen. Belt er namelijk iemand met een probleem, dan schuif je al het andere werk aan de kant en probeer je dat eerst op te lossen. Mijn werkdag is geslaagd als dat snel is gelukt. Omdat ik op de kleinere projecten werk, werk ik met heel veel verschillende mensen tegelijk, dat vind ik prettig. In de vijf jaar dat ik voor Gabriëls werk, heb ik gewerkt als leerling-monteur, toen monteur en nu als werkvoorbereider. Deze snelle groei had ik bij een ander bedrijf waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen. De overgang van 40 uur buiten naar 40 uur binnen werken, is soms best groot. Gelukkig mag ik nog af en toe naar de bouw om het eindresultaat te bekijken. Ook is er ruimte voor bijvoorbeeld cursussen, zo ga ik binnenkort de cursus KNX programmeren volgen. Bij Gabriëls kijken ze naar je kwaliteiten en spelen daar op in. Als je iets anders wilt, dan kijken ze altijd wat er mogelijk is. Successen worden samen gevierd en extra personeelsactiviteiten zoals samen naar Paaspop, een bouwvakborrel of kerstborrel maken het natuurlijk helemaal af.
Bas
calculator
“Ik ben begonnen op de bouw maar ik wilde verder gaan studeren. Toen heb ik een HIT-opleiding gedaan en ben uiteindelijk op calculatie beland. Ik vind het mooi om te doen. Je moet met van alles rekening houden. Als er een project binnenkomt en ik kijk het door, dan zie ik een leuke uitdaging om mee aan de gang te gaan, lekker gas erop. Als ik dan een halve dag sta te tellen en zie of het gaat kloppen, dan geeft dat superveel energie. Op het moment dat ik begin lopen er nog vergunningen, als je dan uiteindelijk een pand ziet verrijzen, dat is hartstikke mooi. De sfeer hier onderling is ook zo geweldig, het respect voor elkaar is hier top. Het mooiste voorbeeld is wellicht de leiding, die loopt nooit met stropdas. Je bent wie je bent en hier mag je zijn wie je wil zijn.”
Sjouke
tekenaar/engineer
“Ik teken de complete elektrische installatie van huizen, kantoren en utiliteit. Mijn werkplek lijkt rommelig, er gebeurt daar een hoop. Ik werk met twee monitoren en met twee muizen tegelijk: een voor het ontwerpen, de andere voor het tilten en draaien in 3D. Thuis speel ik veel videogames, hier lijkt het werk soms net op gamen. Af en toe is het een behoorlijke puzzel vol leidingen, verlichtingspunten en schakelkasten. Als ik uiteindelijk op de bouw ga kijken en zie dat alles precies functioneert zoals bedoeld, dan krijg ik daar écht kippenvel van. Ik heb echt hart voor dit werk. Natuurlijk moet er overal hard gewerkt worden, maar hier is ook ruimte voor ontspanning en lol. Het omvat hier gewoon alles.”
Bart
Werkvoorbereider
“Dit is een baan vol verantwoordelijkheid en variatie, met projecten om trots op te zijn en geweldige collegialiteit. Als werkvoorbereider bekijk ik hoe een installatie eruit moet zien en doe ik calculaties. Voor mij is het de techniek die erachter zit die het interessant maakt. Ik werk aan veel projecten en uitzoeken is echt mijn ding. Op locatie bekijk ik samen met een projectleider hoe alles loopt. Elk project is bijzonder op zijn eigen manier. Als ik van monteurs en projectleiders hoor dat het allemaal goed gegaan is, dan krijg ik daar energie van. Als je begint met een leeg pand, en wat je bedacht hebt daar wordt uitgevoerd en allemaal functioneert zoals jij bedacht hebt, dan geeft dat energie. Ik zit hier perfect op mijn plek. Waarom zou je dan nog ergens anders gaan werken?”
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Op dit moment hebben we 10 openstaande vacatures