GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.

Over dit project

In 2025 verhuist de basisschool Kindercampus Zuidas naar een nieuwe plek in de toekomstige woonbuurt Ravel. Dit is zo afgesproken door Stichting openbaar onderwijs aan de Amstel en de gemeente. Dit is de eerste stap in de ontwikkeling van de school in deze nieuwe buurt.

Het nieuwe schoolgebouw zal 22 groepsruimten bevatten en plaats bieden aan ongeveer 520 leerlingen. Het gebouw is toekomstbestendig. Door het gebruik van flexibele wanden kunnen de ruimtes altijd aan de wensen van de kinderen én de school worden aangepast. Bovendien is het gebouw energiezuinig dankzij goede isolatie, ventilatie- en lichtsystemen met detectiesystemen die alleen aan gaan wanneer nodig. Verwarming en koeling worden verzorgd door (lucht)warmtepompen in combinatie met vloerverwarming.

Woonbuurt Ravel

Woonbuurt Ravel wordt een autoluwe, groene en gemengde woonbuurt in het hart van Zuidas gericht op gezinnen. Verblijven, ontmoeten, bewegen en spelen staan centraal in het plan voor deze buurt.

De bouw van de nieuwe Kindercampus Zuidas start in het laatste kwartaal van 2023. Het gebouw wordt opgeleverd in het tweede kwartaal van 2025

Onze kracht

Gabriëls Elektro verzorgt de gehele elektrotechnische installatie vanaf engineering tot aan oplevering.

Kindercampus Zuidas
Kindercampus Zuidas

GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.