Dat is ons credo

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw. De kracht achter stroom, dat is ons credo. Wij gaan voor het beste, kwaliteit staat altijd op nummer 1. Die kwaliteit behalen, door de beste mensen voor je klaar te hebben staan, die ook nog zorgen voor kennisoverdracht. Want onze leerlingmonteurs zijn bij ons net zo belangrijk als onze meest ervaren mensen, met z’n allen één team!

Één team, één bevlogenheid. Van bouw tot aan kantoor, van de dames op de administratie tot aan de projectleiders. Gezamenlijk proberen we iedere keer weer onze projecten tot een fantastisch eind te brengen. En dit doen we door te focussen op onze eigen collega’s. Want een tevreden medewerker leidt tot een efficiënt uitgevoerd project en een tevreden klant. Proberen de beste in ons vak te zijn betekent dat we de beste mensen nodig hebben. En die mensen hebben we! Van leerling monteur tot aan hoofdmonteur, door persoonlijke aandacht en focus op scholing en opleidingen te geven, krijgen onze mannen het voor elkaar om door wind en weer de beste prestatie neer te zetten voor onze klanten. Samen met de klant proberen wij al in een vroeg stadium te laten zien waar de kracht van Gabriëls in schuilt. Bevlogenheid. Aandacht. Snel schakelen.

Bij ons kiezen we er specifiek voor dat er niet teveel lagen in het bedrijf zijn en dat de deuren altijd open staan. Want dat zorgt er voor dat uitdagingen snel opgelost worden en dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Korte lijnen tussen onze monteurs en de collega’s op het kantoor, gewoon, omdat dat het fijnste werkt.

HOE HET OOIT BEGON

In 1989 begonnen als tweemansbedrijf, is Gabriëls in 2019 uitgegroeid tot een middelgrote installateur van ca. 50 medewerkers. En die 50 mensen weten precies wat ze aan elkaar hebben. Daardoor krijgen we de handen op elkaar om de meest uiteenlopende bouwprojecten tot een goed einde te brengen. Een school van 10.000m2 vloeroppervlak of een appartementencomplex met 200+ woningen, wij denken en werken altijd graag mee. Van de eerste stap tot de laatste oplevering, altijd de juiste aandacht op de juiste plek. Gabriëls. De kracht achter stroom.