GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.

Over dit project

De omschakeling van een onaantrekkelijk schoolgebouw naar een volledig energieneutraal gebouw met toekomstgericht onderwijs, is rond. Volgens planning zitten Nijnselse kinderen na de meivakantie 2021 in hun nieuwe school.

Voor Bouwbedrijf van Stiphout gaat Gabriëls de volledige elektrotechnische installatie verzorgen van het project in Nijnsel. Het nieuwe duurzame pand zal de school niet alleen bouwkundig weer bij de tijd zijn, maar kunnen we ook met het onderwijs blijven inspelen op wat de maatschappij van onze kinderen vraagt. Samen met onze partners gaan we voor een duurzaam gebouw dat past in een groene omgeving en waarin het voor kinderen en personeel prettig leren en werken zal zijn.

Onze kracht

Gabriëls verzorgt de gehele elektrotechnische installatie vanaf engineering tot aan oplevering, wetende de E-installatie , LED verlichting, deurvideo en toegangscontrole.

UITDAGINGEN

Hedendaags zijn er hoge eisen aan duurzaamheid. Wat betreft het pand heeft Nijnsel straks een basisschool die voldoet aan de eisen van leefbaarheid en gezondheid. En doordat het schoolgebouw wordt gebouwd volgens de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouwd) is het ook wat duurzaamheid betreft een echte aanwinst voor Meierijstad! Een mooie uitdaging!

GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.