GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.

Over dit project

Voor Stam en de Koning gaat Gabriëls de volledige elektrotechnische installatie verzorgen van het project Haasje Over. In opdracht van woningcorporatie Sint Trudo, met de bouw van een spectaculair gebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Haasje Over wordt een bruggebouw van twee woonlagen dat zich over de bestaande skatehal uitstrekt. In de twee ‘bruggen die vanaf het haasje over de skatehal lopen’ komen 44 woningen met twee woonlagen, 4 friendswoningen en 2 gemeenschappelijke ruimtes. De toren van 19 verdiepingen krijgt 137 eenpersoons-lofts. Bovenop de woonlagen komt een windturbine die energie gaat leveren. Later komt er ook nog een (veel kleinere) loopbrug naar gebouw Anton van de Hoge Rug zodat bewoners van Haasje Over straks van de daktuin daar gebruik kunnen maken.

Onze kracht

Gabriëls verzorgt de gehele elektrotechnische installatie vanaf engineering tot aan oplevering, wetende de E-installatie , LED verlichting, deurvideo en toegangscontrole.

UITDAGINGEN

In de 19 verdiepingen tellende toren, zo’n 70 meter hoog, komen 136 loftwoningen van 50 m2 en 3,5 m hoog. De brug over de skatehal biedt ruimte aan een kleine 50 brugwoningen, waaronder 4 friendswoningen. Allemaal sociale huur, zoals ook de rest van Trudo’s woningen op Strijp-S. De brug over de skatehal heeft een compleet glazen gevel waardoor het zicht op de omgeving fenomenaal is. De lofts in de toren hebben ook een spectaculaire view over Eindhoven door middel van een gigantisch raam waar in gezeten kan worden.

GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.