GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.

Over dit project

De Parkschool is een Openbare Basisschool gelegen in de wijk Presikhaaf Oost. De Ibn-i Sina is samengegaan met de Parkschool (Flores Onderwijs) in Arnhem in een nieuw schoolgebouw. 

In mei 2022 zijn de boorpalen de grond ingegaan, waarna de contouren van het gebouw snel zichtbaar werden. 21 september 2023 vindt de officiële opening van het nieuwe schoolgebouw plaats. Het pand is energiezuinig, voldoet aan de BENG-normering en het binnenklimaat is ontworpen op basis van gemiddeld Frisse Scholen klasse B. 

Binnen dit project hebben we gewerkt met de Maas en Hagoort lampen, die kunnen worden gedimd, geschakeld en bediend met behulp van een lichtsensor, ideaal! Daarnaast wordt warmte in het gebouw geleverd door een warmte-koudeopslag (WKO).

Onze kracht

Gabriëls Elektro verzorgt de gehele elektrotechnische installatie vanaf engineering tot aan oplevering.

Onze uitdagingen

Het doel is om twee scholen te laten samenwerken op het gebied van faciliteiten en voorzieningen, terwijl hun eigen identiteit goed herkenbaar blijft. Het gebouw is 2950m2 en we hebben gebruik gemaakt van draadloze en programmeerbare Casambi lichtsturing. Een mooie uitdaging!

GABRIELS ELEKTRO

Je herkent ons aan de blauwe outfits. Een duidelijke club, vol van kracht. Als een eenheid zorgen voor die bouw.