WERKEN ALS TEKENAAR

SAMEN AAN DE BASIS
VAN INSTALLATIE

Je werkzaamheden als tekenaar zijn  breed en uiteenlopend. Primair ontwerp en engineer je technische installaties. Dat vraagt om precieze berekeningen, het maken van werktekeningen, bedieningshandleidingen maken en alles archiveren. Al met al is de functie gericht op het opnemen en uitwerken van sterk uiteenlopend tekenwerk voor complexe opdrachten, en op het maken van detailontwerpen van eenvoudige objecten.


MAAR HOE OMSCHRIJVEN WIJ JOU?

Als tekenaar heb je veel contact met monteurs, maar ook met aannemers om te zorgen dat het project goed wordt uitgevoerd. Daarnaast beschik je als zorgvuldige tekenaar elektrotechniek over:

EN NU GABRIËLS ELEKTRO

Een middelgrote installateur uit Veghel van ca. 50 medewerkers. En die mensen weten precies wat ze aan elkaar hebben. Daardoor krijgen we de handen op elkaar om de meest uiteenlopende bouwprojecten tot een goed einde te brengen. Een school van 10.000m2 vloeroppervlak of een appartementencomplex met 200+ woningen, wij denken en werken altijd graag mee. Van de eerste stap tot de laatste oplevering, altijd de juiste aandacht op de juiste plek.

Solliciteer: Tekenaar

Ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Open Sollicitatie

TERUGBEL VERZOEK

Terugbelverzoek