GAbriels ONTVANGT GROEN CERTIFICAAT

Gabriëls Elektro is verheugd om aan te kondigen dat ze samenwerken met Groen Bezorgen, een toonaangevende duurzame bezorgpartner. Dankzij deze samenwerking hebben we met trots maar liefst 422 autostops kunnen voorkomen in Veghel!

Gabriëls Elektro heeft altijd gestreefd naar duurzaamheid en een positieve impact op het milieu. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om bewuste keuzes te maken en bij te dragen aan een groenere wereld. Door samen te werken met Groen Bezorgen, een organisatie die dezelfde waarden deelt, zetten we een belangrijke stap in de juiste richting.

Groen Bezorgen is een pionier op het gebied van duurzame bezorging. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke transportmiddelen, zoals elektrische fietsen en elektrische voertuigen, om pakketten op een efficiënte en duurzame manier te bezorgen. Door hun innovatieve aanpak kunnen we autostops verminderen en de CO2-uitstoot drastisch verminderen.

Met de hulp van Groen Bezorgen hebben we in Veghel maar liefst 422 autostops kunnen voorkomen. Dat betekent dat er 422 keer geen auto de weg op hoefde, wat resulteert in een significante vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Samen hebben we laten zien dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Bij Gabriëls Elektro zijn we bijzonder trots op deze prestatie en willen we onze klanten bedanken voor hun steun en vertrouwen.