ONZE MENSEN

WIJ ZIJN BIJZONDER TROTS OP
ONZE MENSEN
Bij Gabriels Elektro leveren 50 collega’s een unieke bijdrage aan maatwerkoplossingen. Techniek is namelijk mensenwerk.

Bij Gabriels Elektro leveren 50 collega’s een unieke bijdrage aan maatwerkoplossingen. Techniek is namelijk mensenwerk. Door juist de mensen voorop te zetten, projecten persoonlijk te benaderen en aan te sturen op goede samenwerking kunnen wij de beste kwaliteit voor onze klanten garanderen.

De directie van Gabriels Elektro
Maikel
Leerlingmonteur
“Met bijna drie jaar Gabriëls ‘in de pocket’ is het mij wel duidelijk: hier gaat ik voorlopig nog niet weg. Ik zit hier prima op mijn plek, het voelt goed en het is leuk werk. Geen dag is hier hetzelfde en we komen op bijzondere plekken. Ik doe vooral utiliteit, daar zit voor mij veel uitdaging in. Het gaat daar om meer verschillende technieken en dat eist vaak meer denkwerk.

Ik vind het geweldig om van niet iets te maken. Of dat nu leidingwerk is, of de hele dag naboren of als ik een meterkast moet aansluiten: als op het einde het resultaat er goed uitziet, dan voelt dat goed. Uiteindelijk wil ik doorgroeien tot projectleider. Dat is iets wat hier goed wordt gesteund. De samenwerking met collega’s is fijn, iedereen staat hier voor elkaar klaar. je kunt hier goed jezelf zijn, en dat geeft energie.”
Maikel
Leerlingmonteur
“Met bijna drie jaar Gabriëls ‘in de pocket’ is het mij wel duidelijk: hier gaat ik voorlopig nog niet weg. Ik zit hier prima op mijn plek, het voelt goed en het is leuk werk. Geen dag is hier hetzelfde en we komen op bijzondere plekken. Ik doe vooral utiliteit, daar zit voor mij veel uitdaging in. Het gaat daar om meer verschillende technieken en dat eist vaak meer denkwerk.

Ik vind het geweldig om van niet iets te maken. Of dat nu leidingwerk is, of de hele dag naboren of als ik een meterkast moet aansluiten: als op het einde het resultaat er goed uitziet, dan voelt dat goed. Uiteindelijk wil ik doorgroeien tot projectleider. Dat is iets wat hier goed wordt gesteund. De samenwerking met collega’s is fijn, iedereen staat hier voor elkaar klaar. je kunt hier goed jezelf zijn, en dat geeft energie.”
KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Op dit moment hebben we 6 openstaande vacatures